DE GROEI VAN SCIENTOLOGY

Tijdens een onderzoek dat meer dan een halve eeuw heeft geduurd, heeft de heer Hubbard een enorme hoeveelheid fundamentele waarheden over het leven aan het licht gebracht. Dat heeft geleid tot de ontwikkeling van Scientology en de daaropvolgende groei van de Scientology religie.

Door de waarheden in Scientology gaat het nu, na minder dan twee generaties, met de Scientology religie, op alle continenten voorspoedig en zijn er duizenden kerken, missies en groepen die dagelijks invloed hebben op het leven van miljoenen mensen. Scientologen zijn overal in de samenleving te vinden: men vindt ze onder zakenlui, huisvrouwen, studenten, artiesten, beroemdheden, arbeiders, geleerden, militairen, artsen, politieagenten, enzovoorts.

Vanzelfsprekend delen scientologen met anderen datgene wat ze in Scientology hebben geleerd; ze zijn immers betrokken bij de wereld om hen heen. Anderen, die het belang inzien van wat Scientology ook voor hun leven kan betekenen, raken geïnteresseerd in wat Scientology hun kan bieden. En zo groeit Scientology, op vrijwel dezelfde manier als iedere grote religie in de geschiedenis is gegroeid, door het brengen van kennis, wijsheid en hoop op een beter leven.

Met Scientology weten miljoenen dat het leven waardevol kan zijn, dat de mens een zinvol leven kan leiden in harmonie met anderen en dat er een betere wereld mogelijk is.

Scientologen werken eraan om iedere dag zo'n wereld te scheppen, samen met anderen die dezelfde droom hebben. Het onmiskenbare belang van Scientology voor het leven van deze miljoenen mensen staat borg voor haar continuïteit in onze samenleving. Nog vele miljoenen zullen volgen in deze zoektocht om een betere wereld te scheppen.