SCIENTOLOGY KERK
AMSTERDAM

Met gepaste trots heten wij u welkom in onze Kerk.

Sinds 1972 hebben we een groeiende gemeente gediend in Amsterdam. Vandaag, vanuit ons nieuwe thuis op de Knowledge Mile, zijn we vereerd om onze hulp aan te bieden aan gemeenschappen in heel Nederland.

Onze Kerk verwezenlijkt de visie van de grondlegger van Scientology, L. Ron Hubbard, namelijk dat alle Scientology Kerken Ideale Organisaties (Orgs) worden. Ideale Orgs bieden niet alleen ideale faciliteiten aan om scientologen van dienst te kunnen zijn bij hun reis naar hogere staten van spirituele vrijheid, maar ze dienen ook als een thuis voor de hele gemeenschap en als een ruimte voor gezamenlijke activiteiten om mensen van elke denominatie te verheffen.

Om dat te bereiken, delen we onze Kerk en onze vele sociale hervormings- en humanitaire programma’s met deze regio.

We kijken ernaar uit om met elke groep en elke persoon die zich bezighoudt met het verheffen van de samenleving, samen te werken, in dezelfde geest waarin Amsterdam oprees tot het dynamische, culturele centrum van ons land dat ze nu is.

Samen kunnen we onze gemeenschappelijke droom verwezenlijken, een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar bekwame mensen succesvol kunnen zijn en eerlijke mensen rechten kunnen hebben en waar het de mens vrij staat om zich tot grotere hoogten te verheffen.

Onze deuren staan open. Onze hulp is de jouwe.

GROOTSE OPENING

Een hoofdstad van wereldklasse en een icoon van cultuur en tolerantie verwelkomt de Scientology Kerk in haar nieuwe thuis.