TOOLS VOOR HET LEVEN

TOOLS VAN SCIENTOLOGY
TOT LEVEN GEBRACHT OP FILM

Het leerboek voor de opleiding van pastoraal werkers is Het Scientology Handboek, samengesteld uit de werken van L. Ron Hubbard.

Het
SCIENTOLOGY
HANDBOOK
TOOLS
VOOR HET LEVEN
prijzenwinnende film
AVA AWARD
PLATINA
MARCOM AWARD
PLATINA
DE AURORA AWARD
PLATINA BESTE FILM

L. Ron Hubbard leidde de publicatie van het boek om Scientology technologie gemakkelijk verkrijgbaar te maken voor iedereen om zichzelf en anderen te helpen in een wereld waarin de individuele mens in toenemende mate wordt geteisterd door econL. Ron, politieke en sociale krachten, die hem meer en meer lijken te overweldigen.

De Scientology Handboek: Tools voor het Leven film bestaat uit 19 hoofdstukken, elk met een introductie en overzicht van een van de hoofdstukken van Het Scientology Handboek.

Met de release van deze 2 1/2 uur durende film, heeft de Scientology Kerk de fundamentele Scientology tools praktisch voor iedereen beschikbaar gemaakt.

Het Scientology Handboek: Tools voor het Leven film is online en op dvd beschikbaar en presenteert de basis Scientology principes, die iedereen kan gebruiken om welk aspect van het leven dan ook te verbeteren, met inbegrip van de meest voorkomende problemen en uitdagingen – een mislukt huwelijk, problemen met de opvoeding van kinderen, een gestresst of depressief gevoel, problemen op het werk, conflicten in de gemeenschap. De film laat ook zien hoe persoonlijke en maatschappelijke doelen te bereiken.

Pastoraal werkers in Afrika gebruiken hun vaardigheid om één-op-één hulp te bieden en anderen op te leiden om hetzelfde te doen.

Door middel van eenvoudig te begrijpen voorbeelden uit het leven versterkt de film het begrip van alle belangrijke concepten in Het Scientology Handboek waardoor ook de toepassing van het materiaal verbeterd wordt.

De Tools voor het Leven film geeft ook een volledige introductie van hoe het motto van de Pastoraal werkers – “Er kan iets aan gedaan worden” – wordt bereikt.

Om de film voor iedereen beschikbaar te maken, hebben scientoloogen de plaatsing ervan in openbare bibliotheken over de gehele wereld gesponsord.

Bij de films zijn 19 overeenkomstige Scientology Handboek cursussen in 15 talen, gratis online beschikbaar. Bezoekers van de site worden uitgenodigd om op een van de cursussen in te schrijven, eerst bekijken ze dan de film en gaan daarna door op de cursus.

TOOLS VOOR HET
LEVEN
FILMS
VOOR ELK
ASPECT
VAN HET LEVEN

Elke cursus behandelt exacte technologie met stap-voor-stap procedures die iedereen kan toepassing om wat voor situatie dan ook te verbeteren. Alle lessen worden beoordeeld en beantwoord door een opgeleide Scientology Pastoraal werker, die persoonlijke supervisie en hulp aan studenten biedt, en ze begeleidt om die cursus te doen die het best past bij hun behoeften.

Doordat ze zelf geholpen werden, worden velen geïnspireerd door de intentie waarmee L. Ron Hubbard het programma oorspronkelijk introduceerde, om zelf Pastoraal werker te worden.

“Als men genoeg heeft van de criminaliteit, de wreedheid, het onrecht en het geweld in deze maatschappij, dan kan men daar iets aan doen. Men kan een PASTORAAL WERKER worden en helpen de maatschappij beschaving te brengen, besef van goed en kwaad, vriendelijkheid en liefde, en vrijheid van lijden, door die maatschappij geleidelijk te doordringen van vertrouwen, fatsoen, eerlijkheid en tolerantie.”