Scrol om verder te gaan

Het woord Scientology is afkomstig van het Latijnse scio, dat “weten in de meest volledige betekenis van het woord” betekent, en het Griekse woord logos, dat “studie van” betekent.
De letterlijke betekenis is dus “weten hoe te weten”.

Bekijk een fragment van de film

De Antwoorden op Levensvragen tot Leven gebracht

Het boek, Scientology: De Grondbeginselen van het Denken wordt aanbevolen als een eerste stap om een begrip te verkrijgen van de basistheorie en principes van Scientology. Dit is hoe het leven werkt. Geniet van de spannende zelfontdekkingsreis.

Bekijk een fragment van de film 
Scientology: De Grondbeginselen van het Denken

Iedereen is Welkom

Kom vandaag langs en
kom meer te weten »

Scientology is een wereldwijde religie met meer dan 11.000 kerken, missies en aangesloten groepen, met miljoenen leden in 184 landen. Scientology bevat werkbare technologie om jezelf te begrijpen en condities in het leven te verbeteren. Scientology Kerken bruisen van activiteit. Elke Scientology Kerk biedt tal van religieuze diensten en materialen aan, die mensen in staat stellen om zich met hun studies van Scientology bezig te houden. Iedereen is welkom.

Doe de gratis persoonlijkheidstest

Leer jezelf echt kennen

Het merendeel van ons leven wordt ons aangeleerd dat je persoonlijkheid in je genen zit en dat die niet kan worden veranderd, dat je er gewoon “mee moet leren leven”. Dit is echter niet waar. Het is in feite zo dat je je persoonlijkheid wel kunt veranderen en een veel betere, gelukkigere versie van jezelf kunt worden, die de uitdagingen van het leven met kennis en gemak onder ogen ziet en overwint – de echte jij.

  • Vind jouw probleemgebieden en ontdek jouw niveau van geluk, zelfvertrouwen, stabiliteit en meer.
  • Kom erachter hoe jouw persoonlijkheid je vermogen bepaald om met mensen om te gaan.
  • Ken je sterke punten en hoe je deze kunt vergroten, zodat je meer uit het leven kunt halen.